RSS

Saye nak makan Dominos + Subway + Kenny Rogers + Tutti Frutti!

12 Mar

Tajuk yang mengada-ngada…sebab mmg tak dapat la sume benda tu kat sini kan…huhu..cepat la Jaya Jusco Manjung siap…saya kempunan nak makan benda2 seperti diatas..Nak balik KL jauh….huhu..

Good news: 1. Saya dah dapat tukar ke Perak….yeyyyyyyy…dok ngan hubby sudah!

2. Baby saya dah 7 bulan..lagi 2 bulan nak deliver…yeyyyyy(dalam hati , Takooootttt!)

3. Saya dah dapat tukar opis yang dekat sikit ngan rumah…Kalau tak jauh beribu batu n trafic lite!

4. Kerja saya sangat relax..tak sibuk sangat dah n stress macam dulu!

5. Baby saya sangat galak menendang…saya tau la kaki dia panjang macam bapaknya (huhuhu)

Bad News : 1. Saya belum beli lagi barang2 baby—->sbb tatau jantina lagi…kuikuikui..

2. Saya selalu cirit-birit la sekarang…(tak cukup tido tau)

3. Berat saya adalah 59 kg (nih nak bangga ke hapa nih???) dulu 47 kg jerrr…

4. Hb Darah saya rendah (dan tengah pulun makan kerang n bayam!) dulu okey jer..baru drop!

5. Saya takut sangat nak bersalin (tapi kawan saya pesan: dari zaman nabi Adam lagi, perempuan

bersalin….hokeyyyy! p.s: kawan saya tu lelaki, boleh la cakap macam tu)

6. Opis saya ade sofa utk tido….Tapi tak strategik sbb dekat pintu n pintu pulak jenis yang ade

window..alahaiiiii..

 

 
Leave a comment

Posted by on March 12, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: