RSS

I want my miracle water back!

14 Nov

Pertama nya, eh tade kerja ke dok update blog ni?

Ada, tapi saya dah kurangkan…Ngeeeee…Slowly kurangkan, dan habiskan mana yang patut…(Haahaa..konfiden kan beta?)

Am browsing one of my favourite skin care product.. to see if any super duper promotion by the end of this year…”HAMPA!…..” memang kau tak pernah turun harga pun kan? Naik harga adalah…sigh****

Currently am using Body Shop skin care product yang bakal ke tong sampah (hantaran kawen ku, buang 1 or 2 products kot——->sbb kulit saya sudah boleh buat goreng pisang panas):

Emmmmmphhh~

Dan sekarang, saya mahu rujuk balik kepada my previous skin care product:

kesayanganku~

Guna SK-II since 2008 dan berhenti pada hujung tahun 2010 (sebab kumpul duit untuk kahwin….hahahaaa…tinggi kan maintenance kulit saya?)…Sekarang sejak x guna, dah nak setahun tak guna, kawan saya secara jujurnya memberitahu: “Oooooo, Padan pun muka ko dah tade cahaya…Dulu, muka ko sumber inspirasi”<———-bengong…jujur betul dia!, tapi yang bab sumber inspirasi tu..kembang punggung ku!hehhh…

Memang mahal, sebab pernah beli 1 set basic (3 produk) = RM 500++….dan masa tu harga tahun 2008….sekarang x payah cerita harga okey?

Dan masa beli tu,menggigil dan sejuk-sejuk tangan sebab tak pernah beli skin care product yang semahal itu (hihihihi)….tapi, result nya——–>it’s a miracle….macam iklannya (hahaa, terpengaruh x ayat saya?) Kalau x bagus, takkan sampai nak rujuk balik kan? So seriously, saya tengah tunggu duit masuk (ewah, siapa ntah nak bagi ko duit?)..xpun tunggu tabung saya penuh….harharhar(incik suami hanya menggeleng kan kepala sahaja, eh dia tau ape saya pakai sk-ii dulu…hik!)

 
Leave a comment

Posted by on November 14, 2011 in Uncategorized

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: