RSS

My Wedding Cake by Zee Helena

06 Jun

Mode : Honeymoon Activated

Currently at Penang, jalan2 konon2 honeymoon..uhuhu..so blog dah lama tercicir pulak..Hari ni just nak share my wedding cake masa resepsi di Dewan Jubli Perak , SUK hari tu…

 

Sebenarnya tak plan pun utk wedding cake ni…Plan yang adhoc n tiba2…2 minggu sebelum majlis baru kite cari kat blog…Browsed few blog n email for quotation…the price range rm200 – rm500, depending on the budget laa….

 

But, selepas browsed few blogs, terus jatuh cinta kat blog Zee Helena @ http://cakes.cent2u.com/…Harga berpatutan dan design boleh dirundingkan n yang paling best kak Zee  hantar kat depan Dewan terus..huhu..thanks kak Zee for the lovely cake ya…:

My Wedding Cake

 

Tadaaaa-3 tiers chocolate cake..Yummy!

 
1 Comment

Posted by on June 6, 2011 in ::MY WEDDING::

 

Tags:

One response to “My Wedding Cake by Zee Helena

  1. Zee Helena

    June 16, 2011 at 3:09 am

    Thank you so much ya…. 🙂🙂 feel so happy!!

    Zee Helena

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: