RSS

BAJU RESEPSI BELAHLELAKI

02 Apr

Hello peeps,

Sorry lama tak update…(btw…ade ker org baca my blog ni kan?)…hmmm, kepada bakal pengantin yang baca blog sayer ni…siler jangan tiru perangai sayer yer…sbb sayer sangat cool dan rilex, walaupun next month adalah my big day…hahaaa…sayer sangat laa sibuk memikirkan masalah kerja dan masalah org lain…jadinye banyak planning yang terbengkalai…lagipun my fiancee jauh nun di sana, menyebabkan kami kurang galak membuat persiapan…so pehlizzzz,jangan tiru saya k…

Sayer buat lagi perangai giler sayer…Baru g beli my kain untuk baju resepsi belah lelaki…disebabkan kami jauh, dan tidak dapat mengusha butik2 di kampung tunang saya…maka last minit baru decide, sayer beli lahhhhh..n tanye ngan my tailor : Sempat tak hantar n siap hujung bulan 5? Dia kata sempat!!!……Akak, saye pegang janji manismu yeh…hahahaa…So tambahan terpengaruh dengan one of my housemate yg baru beli baju kat Semua House, sayer dengan semangat nya membeli la kain ini :

SAYE GEDIK KAN?HAHAAAA

Sayer beli kat sini yer:

SEMUA HOUSE

Harga? : Berpatutan… (siapa nak kawen, sila kumpul duit yer..sbb duit sangat macam air….Nanges!!)

 
1 Comment

Posted by on April 2, 2011 in ::MY WEDDING::, :baju kahwin:

 

Tags: , , , ,

One response to “BAJU RESEPSI BELAHLELAKI

  1. puteriayudehearty

    April 29, 2011 at 7:02 am

    sy la housemate itu kan??hahaha

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: