RSS

Dah lama tak update~

07 Mar

Hello Peeps,

Sorry, dah lama tak update…bulan 2 n bulan 3 sibuk turun padang..tak masuk ofis..n tak sempat nak fikir untuk diri sendiri…dengan masalah dalaman ofis lagi..backstabbing sana-sini..politik pejabat kan?but thanks to Allah..sebab masih lagi kuatkan semangat saya untuk bekerja..

Biarlah..budak baru kan..masih takde ape lagi kerja yang boleh dibanggakan dan nak SURVIVE!! Backstabbing laa senior kan? itu je paling hebat yang dia boleh buat…Saye maafkan dia? Big No..No.. Saye bukan malaikat atau nabi untuk berbuat demikian..begitu juga kepada sesiapa yang involve dengan minah tu…walaupun suatu dahulu dia kawan saya…I’m not interested to have any frens yang tak ikhlas dalam berkawan nie…HIPPO!!

Saye kuat sebab i’ve got full support from my seniors n PTD’s fren (excluded minah tu—->tak layak kot jadi PTD?)

My fiancee said : Abang suppot B seratus peratus (itu yang saya nak dengar)…

My mom said : Tape, mak doakan untuk kakyong…tak selamat dunia akhirat orang macam tuh (itu lagi saya nak dengar)

Datin D said : Sabar ekk, orang yang teraniaya dilindungi Allah..itu janji Dia (big hug untuk Datin D)

Ex-Boss said: Kite PTD…kena panjang akal laa wei..(yess, tq Puan)

Ex- Fren said : Bukan salah dia, Sha..Salah si Buntal tu..serba salah laa..dia pun kawan aku…(teettttt, wrong answer…bye-bye ex-fren..gud luck for ur future undertaking with her…so sad, bile kawan pun bermuka-muka!!)

But for me..it’s oke..cara orang nak hidup..macam2 kan..terpaksa bermuka-muka untuk menutup kelemahan diri sendiri…Saya anggap ini adalah antara dugaan untuk saya..sebab nak kawen…lagi 2 bulan..a lot’s of things to do…tengah revise quotation dari photog…aiyakkk..manyak mahall woooo..tapi saya nak the best..macam mane?

Bulan April, nak mintak tukar…hopefully semua berjalan dengan lancar…Amin~

 
Leave a comment

Posted by on March 7, 2011 in W.O.R.K

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: