RSS

Tip Memilih Tema Kahwin

20 Feb

Kiter tade lah pandai untuk decide atau bagi pandangan untuk pilih tema kahwin nie…tapi setelah kiter pergi melawat butik kahwin nie….akak butik tu cakap, kalau nak buat majlis kat dewan yang lampu nyer ala2 deem gitu….maka, warna tema perkahwinan amatlah penting untuk naik kan seri pengantin kiter nti….She adviced me untuk ambil colour2 yang terang…macam kuning…merah…gold…pendek kata yang striking laaa…..baru la warna2 itu nanti naik….kata nya…

Kalau kat rumah…sume warna tema boleh pakai…sebab penataan cahaya (wah, dah macam eric leong pulak..) terang, dibantu oleh cahaya matahari yang terang benderang…so memang tade masalah….Kiter pun angguk kan sahaja…sbb mmg tak pandai dalam bab2 camnih….

Pastu….kebetulan masa datang kat butik tu ade baju baru yang baru dorang display…akak tu pujuk kiter untuk amek tema kaler ini:

CANTEK KAN!!!!mencikk..

dan lagi…..

BAJU LELAKI

dan lagi-lagi….uwaaaaaa….

CANTEK WOO!

Selepas menelan air liur (bukan sebab harga yer…sebab pakej nye sama ajer)…kiter cakap…akak tak mau laa…sbb kiteorang ni tak berapa nak cerah…tak sesuai laa….huhuhu…lagipun nti…kiter taknak perah santan macam ala2 keturunan di raja gitu..uhuhu…akak…takmo tengok dah!!!

 

 
2 Comments

Posted by on February 20, 2011 in ::MY WEDDING::, :tema kahwin:

 

Tags:

2 responses to “Tip Memilih Tema Kahwin

  1. SHS

    March 17, 2011 at 3:54 pm

    boleh sy tau kt mane butik pengantin ni??

     
  2. chesnutberry

    March 18, 2011 at 6:37 am

    Salam salmi, butik ni kat shah alam..kat jakel..baru bukak..butik ni ada kat bangi jugak..kalau salmi nak tengok, browse kat facebook : PESONA ASMARA…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: