RSS

Design Baju Nikah

19 Feb

Hallo..hehe…sebenarnye…kite dah tempah baju nikah…punye la berangan nak baju nikah yang glem, tapi telah ditolak mentah2 oleh encik tunang saye, mak saye, kawan2 saya dan tailor…wuwuwu….sadis…

Kite nak design camni mula2:

tolong jangan gelak!! encik tunang sayer tak kasi!!

Lepas tu sayer nak camni lak, tp telah di advice supaya tak!!

terlebih glemer..cam artis lak!!

Last sekali :

Lebih kurang macam ni la nti!!Simple jeK!!

Nti da siap kite tunjuk eh…

End~

 
9 Comments

Posted by on February 19, 2011 in ::MY WEDDING::, :pre nikah:

 

Tags:

9 responses to “Design Baju Nikah

  1. Jue

    March 10, 2011 at 3:06 am

    Salam..cantik baju kamu..nak tnya tempah kat mane?jahitan dia kemas x?

     
  2. chesnutberry

    March 11, 2011 at 4:56 am

    Jue, itu contoh sahaja…tak siap lagi…nti hujung bulan 3 siap saye tunjuk yerr…saye hantar kat tailor di selayang..oke lah jahitannya..nti dah siap saye publish k..

     
  3. SHS

    March 17, 2011 at 3:57 pm

    nak tahu kt mane tailor ni? ok x harga die?
    sy tgh cari tailor jgk ni…:)

     
  4. chesnutberry

    March 18, 2011 at 6:39 am

    Tailor sha kat selayang salmi..salmi dok area selayang ker?harga oke…range biasa untuk baju nikah..

     
    • SHS

      March 18, 2011 at 12:23 pm

      sy kt area shah alam… jauh pulak kt selayang…🙂
      sha tau x mane2 lg tailor yg bagus? tq..

       
  5. chesnutberry

    March 19, 2011 at 3:53 am

    kalau kat shah alam,salmi try tengok kat seksyen 18…ade tailor kat situ..kecik jer kedai dia..sebab tailor tu jahit baju sanding kawan sha…cantik laa..puas hati…

     
  6. narmy

    July 4, 2011 at 3:27 am

    cantik baju nikah tu…putih…bersih…:)

     
  7. me

    March 8, 2012 at 2:11 pm

    dear boleh tau name kedai kat sek 18 tu?

     
    • chesnutberry

      March 12, 2012 at 5:28 am

      kedai kat sek 18 tu dah tutup la yang..tatau dorang pindah mana..huhu

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: