RSS

Nanges kejap~> out of my plan!!

18 Feb

Padan muka saya kan?? Hmmm..tadi call Jabatan Agama nak cek tarikh kursus kawen…Sangat berharap untuk tarikh 26hb Februari, tapi desyummmm…..dah penuh dek non…yang tak penuh lagi 12 mac 2011…dengan pantas nyer..saye cakap kat akak tu…”COPPPPPPPPP!!!…saye nak tarikh tu…saya faks sekarang borang yeh…hahaha..”

Padan muka..buat last menet lagi…Adik2 yang nak tawen, jangan tiru saye yer..dah tersasar pulak akak punyer schedule…ahahak..GEDIKS!!

Minggu lepas, kiter dah sopping kain baju nikah..kat Euromoda Jalan TAR…mmg banyak ongkosnyer berbanding JAKEL kot!! Tapi akak malas nak g JAKEL…RIMAS dan BOSAN bile orang dok follow dan paksa beli….kan??kan?? Daripada saya buat dosa kering dan muka ketat…baik beli jer kat Euromoda…tak ramai orang dan tak rimas!!! Tapi lupa laa nak snap picture kain akad nikah sebab balik terus hantar tailor…kain nyer biase jerrr-sbb for me, lesser the merrier (faham tak??ahaha)kiter kan simple ajer…nti dah siap kiterrr upload eh…!!

Daaaa~

 
Leave a comment

Posted by on February 18, 2011 in ::MY WEDDING::, :misc:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: