RSS

~My Honey Bunny~

18 Feb

Hello Peeps,

Early of January, sambil berjogging di tasik shah alam, saye dan my fren menyinggah di Kompleks PKNS dengan tujuan untuk ke Toko Jamu….I thought  of buying madu asli…sebab kan penyakit semput n lelah saya…I’ve read few testimonials regarding this brand of honey and eager to give a try….so I bought it for RM 60 instead of actual price ~ RM 70….mebbe saye ni comel n charming (angkat bakul sendiri)..so akak tu pun bagi diskaun RM10 hengget….

So after a month, alhamdulillah..semput saye dah hilang dek non…batuk n dada berat pun hilang….haaa… cepat kan…i take my honey dalam pelbagai methods:

1- ambil 1 sudu pagi dan malam or;    

2- 1 sudu + air suam or;  

3- 1 sudu + air suam + hirisan lemon ( very recommended)~ kalau selsema, akan cepat lega!!

Ni la madu sayer :

MADU KHAULA

Cuba lah….hilang dah semput saya..sebulan ajer…batuk pun dah tade…YEYYYY!!

 
Leave a comment

Posted by on February 18, 2011 in HEALTHY

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: