RSS

Saye Rajin Ini Hari~

11 Dec

Morning,

Wah, Kawan2 buat terkejut pulak saya bangun awal ini hari…yer laaa…sabtu kan? Tiada istilah PAGI di kamus saye apabila hari sabtu dan ahad…selalunye, bangun2 dah tengah hari….YEYYYYY..(dasar anak dara pemalas).

Hari ini, saye bangun awal..pukul 8.15 dah dalam my BOBOI…panaskan enjin dan vroom…..cari bekpes kejap dekat GEMBIRA..hikhikhik…pas bekpes dan ala2 terjebak dengan chit-chat yang fake dengan sorang akak ni…saye pun pergi ofis…YEYYYYYY lagik!! Saya buat kerja free hari ini….Terpaksa menyiapkan paper untuk mgu depan…dapat wahyu, semalam tengah hari dari my BOSS (suke dera saye last minit——->sangat BENCIIII)

Tapi berjaya menyiapkan dalam tempoh 2 jam…n here i’am updating my blog, after finished my overtime job…huahuaha…sudah habis kerjaku..YEYYY lagik..

Haisshh…dah nak hujung tahun kan? Pejam celik- Pejam celik..dah setahun berlalu…well, ape azam saye tahun ini yer? saye pun sudah lupa….hahahaha..(hot-hot chicken shit punye budak)..

Tapi ape yang saye tahu…hidup saye untuk setahun ini adalah untuk kerja dan kerja dan kerja,..sambil mengurut dada..hmm..saye tengah tak sihat ini kawan2…Lepas balik dari team building..Padan muka saye kan..dah tau tak leh minum air sejuk dan air cond….nak jugak..hanye kerana setengah gelas air sarsi sejuk dan tidor pasang air cond….Nahhhhh..hambek ko…kan dah semput balik…menyampah oke!!

Tahun depan 2011…ape lah azam saye pulak? Hmm…saye pun tak tahu..bukan tak tahu..but biar lah di dalam hati…Mengada kan?Actually i’m sick of working environment kat sini sudah…saye sangat menyampah dan tidak boleh blah dengan few of my collegues…saye mahu exit policy…dan cari environment baru..Saye ini cepat bosan yer, tambah2 kalau orang ituw mengannoyying kan saye…EEEEEuuuuuuww!! So selalunyer saye akan blah atau menjarakkan diri…owh my!

My, teringat lak bakul laundry ku dalam boboi…nak pergi laundry pas nih..(dasar pemalas again)…So kwn2..heppi weekenders..dah selamat menghabiskan duit oke?

 
Leave a comment

Posted by on December 11, 2010 in F.R.I.E.N.D

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: