RSS

SELFISH!!!!

22 Oct

Saye pulang selayang ari ni..biasa lah drive dengan perut lapar..jalan agak sibuk…jam jugak..mengeluh gak,tol bayar tapi jalan jam..!!macam hampagas…

Then,sampai di tol Jalan Duta..take my queue dekat lane tunai..panjang gak queue nyer…tapi,saye adalah pemandu yang baik…beratur walau pun panjang…kemudian,apabila sampai separuh queue,ade la kereta MPV hitam,menempek nak potong queue…bagi signal…saye dengan hati waja,buat bodo saje dan menggunakan skill ayah saye untuk menghalang MPV itu dari potong queue saye…dia faham bahasa dan mengalah…

Kemudian tinggal 2 kereta di hadapan…ade lagi MPV menempek my boboi,untuk potong queue saye..Dah laa,lapar kan??pastu 20 minit saye sabar,beratur…tetiba ko tempek dan pintas saje…mmg dasar cha ya nun alif betul!!!!!bangs***!!!!…

Ape lagi kan…boboi ku memekak laaa,kat tengah2 tol….dan sume orang memandang keta ku….hahaaaaa…saye hon banyak kali oke….bertalu2 sampai anak pompuan bang*** itu agak cuak!!!Tapi pompuan itu buat tak tahu saje…tak angkat tangan to say sorry as a courtesy…Sorry bitch!!!you get a wrong person to mess up with….Kalau kau nak cepat kau beli smart tag laaaa,bunguk!!

So,sebagai penghargaan,saye letak gambar keta ko wat kenang-kenangan..pray hard bitch,don’t you ever meet me again!!!!!!
<div class=”wp-caption alignnone” style=”width: 650px”VERY DAMN SELFISH!!

VERY DAMN SELFISH!!

 
1 Comment

Posted by on October 22, 2010 in Uncategorized

 

One response to “SELFISH!!!!

  1. tagesgeldvergleich

    November 19, 2010 at 1:10 pm

    Of course, what a great site and informative posts, I will add backlink – bookmark this site? Regards,
    Reader.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: