RSS

LESU SAJE KAN!!

19 Oct

Salam sume…minggu ni…lesu saje…last week after friday and after exam hectic——>gua nyaris semput okey… Tanda-tanda semput dah mai dah…the whole friday, sangat flat…then, dada sangat berat n i can feel tanda2 semput nih…

Haaaa, ape lagi….scott emulsion lahh…oppsss, bukan nak promote, tapi kongsi saje…mmg sejak diserang semput2 manje tahun lepas, ada kawan syorkan scott emulsion…every day…so alhamdullillah, tahun ini sehingga bulan oktober, tidak ade lagi ke klinik kerana demam……terima kasih dan grateful to Allah for the good health…tetapi…lately,ala2 terlupa nam makan…pastu last week sangat sibuk exam and presentation…makan dan tidor tak mencukupi…stress..dan tekanan perasaan..menyebabkan diriku mula nak semput balik..

TIAP TIAP HARI KENA AMEK TAU!!

Walaupun tidak masuk ofis, tetapi on last friday—–>very the flat…..ari sabtu,saya di rumah tido sahaja…then i realize…owhooo..scott emulsion, tak makan lagi lah…then, lepas amek balik (1 hari,2 kali)…baru oke…tidak semput lagi….yeyey…tapi lesu sikit (dah lama tak jog, rasa lemak dah berkilo-kilo) hahahahahaaa….

Dah 2 minggu, kite x amek heavy dinner—-> just mamam roti gandum penuh with a slice of cheese(kalsium,saya kurang gemar susu) dan milo + 3 sudu oat…and a lot of water……kite nak kurangkan kolestrollll>>>hahaaaaaaha…teringat plak last friday makan KFC (siap makan kulit ayam yer), pastu saturday, kite pau Nadea belanje Mc Donalds…….TIPU JER, konon nak kurangkan kolestrol….

OAT YANG SEHAT!!!

Tapi kite dah bertekad untuk teruskan makan OAT…untuk Jantung sihat dan dan kolestrol yang rendah….Amin…Terfikir untuk JOG balik….hmmmmm..

 
2 Comments

Posted by on October 19, 2010 in Uncategorized

 

Tags: ,

2 responses to “LESU SAJE KAN!!

  1. chaleeya

    October 19, 2010 at 9:40 am

    haa…. kak… per lagi?? jom la mula kan xtvt yg agak dah lame kite tinggalkan…. tasik Shah Alam tue pon mesti rindu sgt2 kat kite…. keh keh keh…. Lagipon, dah lame kite x cuci mate tgk mamat2 ensem p jogging…. hahahhahaha…..

     
  2. Nana Yg Comel

    October 21, 2010 at 9:18 am

    jom2.. nk ikut gak…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: