RSS

BB-I like it..ahak..ahak..

15 Oct

Lama kan tak post blog…hmmm, sibuk preparation for exam…huh…hari yang menyakitkan otak dah lepas..and legaaa…

Untuk entri hari ini, just to share with all of you…the advantages of having a blackberry(BB) as your gadget…sebenarnye jabatan ku bermurah hati sponsor BB kat semua pegawai….yeeehoooo!! muahmuah, heart, hug and kisses untuk my jabatan…merasa la gue pakai BB…Mula-mula, dalam hati..best ke BB?

Ni le gua nye BB

Pastu dah guna about 1 month…I luv u BB..gile canggih n membantu yeh…huhuu..

1. Unlimited Access to internet:

     Saya boleh melayari internet bile2 masa ajer….

     My fav: all the newspaper to keep me update, beautifulnara (gossip update,kuikuikui-jgn marah yer ucuk)

     Information: on your finger tip: search in the Google -walllaaaah-bring it on baby-heheee. I’m searching for recipe’s and save it on the note pad…Searching for all about the Dasar Pembangunan and save it on the msg inbox..

    Social Networking : Of course- Facebook 24 hours, Twitter (akan datang)

    Blog : can download WordPress also….howyeeeeeeh!!!!

2. BBM

    BBM- of course la kan….sebab terpenting sume orang nak blekberi…(gosip-gosip oke—for freee)

3. Email Updates

    I’m also update my email via my bb, so in case of any urgency..just checking my bb…owh,bile bukak attachment back up fail my presentation untuk exam via BB- howyeeeehhhhh again….cool betul…

So…actually banyak lagi..other phone pun mebbe lagi canggih dari my bb..but..i’m adore very much as it help me a lot in keeping me update 24/7…..cheers…muah..

 
1 Comment

Posted by on October 15, 2010 in Uncategorized

 

Tags: ,

One response to “BB-I like it..ahak..ahak..

  1. Nana Yg Comel

    October 15, 2010 at 8:58 am

    BB i like it too… *wink.. include EI

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: