RSS

SEminGGU Ku TiADa di OpiS!!

24 Jun

What a big relieves!!!! Seminggu tidak masuk ofis…..YEY!!!!! Seronok dowh…

Takde koje opis yg bertimbun…Takyah nak fikir masalah orang…tak yah attend meeting…just diri sendiri having a kursus…wow wee…even thhough kursus tu sangat teori and most likely a presentation by penceramah…but tak kisah laahhh…janji gua tak masuk opis!!!!

Tapi agak tertekan gak sebab kena mengharungi jalan yg sangat jam pagi2 buta…pukul 7.00 dah kena bertolak yer kawan2…walau pun tempat kursus tu tade la jauh mana pun…perjalanan yg sepatutnya dalam 20 minit jer tapi sebabkan jam..huh!!! sejam gak laaaa dok dalam boboi gua tuh…dah lah radio bosan giler…topik tah ape2 tah..tak mencabar minda!!!! So as usual bile menghadap traffic yang giler kentang tuh..tak sah la kan,mmg gua pun mulut lepas laaa..takpun gua hon bertalu-talu…hambek ko…potong gua nye barisan…bawak kereta macam #%^*@)&%@!!! mula laaa nak emo,walaupun dah pakai baju chantek2…hellllooooo…macam korang je nak pergi kerja kan?? Hai mula la rindu kat shah alam….

Kelas…so far okeh gak laa…setelah sekian lama gua tak pergi kursus2 yang mencabar minda nih….!!terasa diriku mmg tak banyak ilmu didada…aiyooo..tambah majoriti senior officers…gua confirm pun blom lagik…tapi,gua n my fren mmg jadi sasaran okeh…sebab kiteorg kan dari negeri berkebajikan!!! Wajiblah glemer!!!HOH!!

Tapi yang paling best is..kursus kiteorg nih bawak g jalan tau…bukan dalam kelas ajer….Second day kiteorg g DBKL…Forth day kiteorg g pameran MIHAS…Aiyoooo…best giler…asyik dok try makanan sana,makanan sini…tak malu okeh…belinye tak pun….kuikuikui…tapi mmg best…disyorkan untuk pergi yer kawan2…very interesting…ala2 macam MAHA…tp focus kepada Halal Food..Last day pada 27hb Jun 2010…pergi jangan tak pergi…

Ala…esok dah last day kursus….minggu depan kena masuk opis balik…aiyooo…gua malas dah…aci tak gua nak kursus setiap bulan….seminggu direct….hahahaha…Idea yang menarik tu kan???heeeee

 
Leave a comment

Posted by on June 24, 2010 in W.O.R.K

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: