RSS

Malam Tadi….

01 Jun

Terlelap pada pukul 11.55 malam selepas teman my housemate tengok cerita Gossip Girls..itupun tengah dok sms my ucuk…terus lena…

srot..sret..srot..sret…sebelum tido..dok lap selsema kat idung…hampeh tul…sambil tangan merayap bawah bantal carik Vicks…dok tonyoh vicks kat hidung n dada…huishhh..lega sikit…

Tetiba terjaga…tebedik-bedik mata…uih..pukul bape nih…4.30 pagi…

alamak!! bateri tipun dah tinggal nyawa-nyawa ikan..bangun dengan malas…”’TAP!!!..pasang charger kat suis…pastu..tetiba dengar bunyik kat suis…eih..bile mase lak suis nih ade bunyikkk???

tape…jom tido balik…tapi..tak leh nak tido..sebab suis tu bunyik-bunyik….dalam cube dok nak lelap…terbayang…isk,kalau tetiba suis tu “TEBABOOOOOMMM”…tak ke naya!!!

isk…bangun balik…cabut charger dengan hati2…tape laaa..charge kat opis…pastu nak sambung tido balik…

tapi mata dok terbedik-bedik…sampai kul 5.10 pagi..hmmmmm..tak boleh lelap…..ntah..lately,agak terganggu tido malam ku…nape ntah…

kemudiannye,bangun kul 7.50 pagi……alamaaakkk…mampos..lambat la nih…nak gosok baju lagi…mengong…tapi berjaya jugak punch card kul 8.30 pagi….hmmmmmm.

 
Leave a comment

Posted by on June 1, 2010 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: