RSS

SENTAP KER?

20 May

Me:

Eihhhh…wck…nape ngan mamat tu..balik menonong jer??

wck:

Entah nye…tak tunggu kawan-kawan pun??

Me:

Apasal dia tu..??Sentap lagi ker??aku dah tak kuasa dowh..nak layan orang merajuk-rajuk ni…penat!!!

Today,we went breakfast without him again…and our conclusion…confirmed mamat tu sentap lagi!! To him,please aplogized us if our mulut longkang menggguris hati dan perasaan mu…if u tak boleh terima all the things gurauan kasar daripada kami,then jangan mulakan…

ermmm,… kesian lak myself dgn wck, dah sms2 elok2 pastu dia leh jwb:

“klu mati ada ke kwn nak tunggu,…” jd brfast pun takyah la tunggu kawan kut, itu la maksud dia…

sedangkan tiap pagi ol tis while bukan keta wck ke yg jd truck askar nak mengangkut askar2 kelaparan tiap pagi untuk dihantar ke gudang makanan, bukan dekat-dekat tau, jauh2 dowh… dia tak pernah berkira pun pasal duit minyak dia,.. ikhlas katanya.. ( katanya.. ) Ikhlas ke si wck tuh?… ntah2 cakap belakang gak.. manusia nih kan kita tak leh nak jangka….

tp meself rasa mungkin ada benda yg boleh sentapkan mamat tu semalam kut.. ntah2 ada la perkataan atau reaksi yang boleh buat mamat tuh sentap… asyik sentap ko jer nak aku tau n amek peduli sentap aku ko tak ambik pusing?… aku klu sentap tak main la merajuk2 nih.. aku terus bukak tingkap tingkat 5 nih aku terjun jer….. huhuhu ada berani?

Dahla,malas nak layan orang yang sentap and kuat merajuk ni…baik meself layan hati sendiri…

For him…all the best for your new era of changes..and mebbe new friends..meself and wck tak mampu nak jaga hati ko…kami sekadar teratai layu ditasik madu..sekadar di pinggiran..all the best pal!!!

 
Leave a comment

Posted by on May 20, 2010 in F.R.I.E.N.D

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: